PROFESIONALNI SAVETI

Nudimo savete koji će vam pomoći da odaberete proizvod ili materijal koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pratimo vas u svakom koraku, osiguravajući da vaš fajl bude spreman za štampu i odgovaramo na sva pitanja.

PRILAGOĐENA REŠENJA

Ukoliko nijedna opcija na našem sajtu ne odgovara vašim potrebama, pišite nam na custom.solutions@lagerhub.com i rado ćemo vam pomoći.

PROVERA FAJLOVA

Dodatni proces kontrole kvaliteta koji nudimo besplatno. Vaši fajlovi prolaze automatsku osnovnu proveru koja garantuje da su ispunjeni određeni parametri, kao što su dimenzije i rezolucija dokumenta, otkriva prisustvo Pantone boja ili fontova koji nisu ugrađeni ili pretvoreni u konture i proverava da broj poručenih stranica odgovara broju u fajlu.

PODRŠKA KUPCIMA

Naš visoko kvalifikovani tim za podršku vam pruža savete i pomoć tokom celog procesa poručivanja. Šta god da vam treba, tu smo da pružimo brzu podršku putem e-pošte, telefona i društvenih mreža. Takođe, automatski obavljamo osnovnu proveru vaših fajlova besplatno.

PRISTUPAČNE CENE

Zašto su naše cene tako niske? Verujemo u inovacije. Konstantno ulažemo u nove mašine i tehnologije, što nam omogućava štampanje u velikim količinama i garantuje vam najbolje cene.

KVALITET

Garantujemo izuzetno visok kvalitet usluge: štampanje visoke definicije, najbolji završeci pri sečenju i sklapanju proizvoda, kao i vrhunski materijali.

BRZE I JEDNOSTAVNE UPLATE: IZABERITE PREFERIRANI NAČIN PLAĆANJA

LagerHub omogućava nekoliko načina plaćanja. Izaberite između kreditne kartice i bankovnog transfera (u ovom slučaju, obrada porudžbine će početi tek nakon što se uplata evidentira).